zdobienie potraw

Podstrony

Załóż eBloga

Temat: Fotoblog Agatki
...nie lubiłam tłuszczu, dlatego dziękuję za to, że dopiero Pańska dieta udowodniła mi, że można się bez niego obyć. Dziękuję również za to, że dzięki Panu zaczęłam jeść szpinak , cynamon i pietruszkę, a serek homogenizowany uznałam za smaczniejszy od śmietany. Że artykuły spożywcze, których dziś używam są kilkukrotnie bardziej różnorodne niż dwa miesiące temu. I dziękuję za to, że zdałam sobie sprawę z faktu, iż gotowanie i zdobienie potraw sprawia mi wielką przyjemność! Moje ubrania, które rok temu były opięte, teraz zaczynają wisieć. A ja – powoli, małymi kroczkami zaczynam zmieniać swoje życie! Wiem, że tak naprawdę to nie Pańska zasługa, tylko moja, ale nigdy się nie dowiem, czy gdyby nie ta mała książeczka, w końcu obudziłabym się i zaczęła żyć. Agata
Źródło: forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?t=1529



  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • wyborywpsl.htw.pl
  • Powered by MyScript